مشاوره حقوقی رایگان - رابطه محرمانه

متاهل هستم، خانم مطلقه ای را صیغه کرده ام و چند ماه هست که تلفنی و پیامکی و واتساپ باهاشون رابطه دارم. الان یه آدم فضول به اطلاعات مکالمه و پیامک و واتساپ دسترسی پیدا کرده و به همسرم اطلاع داده که ایشون هم میخوان پیگیری کنن تا اثبات بشه حالا:
1- چطور میشه کسی به این اطلاعات دسترسی پیدا کرده باشه؟ و اینکه آیا این کار جرم نیست؟
2- همسرم میتونه درخواست پرینت از خط و واتساپ رو بده
3- با وجود صیغه آیا من مرتکب جرمی شدم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

صیغه کردن جرم نیست ولی این کار ممکن است باعث ایجاد اختلاف با همسر اول شما گردد دسترسی به اطلاعات موبایل دیگران بدون هک امکانپذیر نیست مگر اینکه زنی که صیغه کردین اون اطلاعات را به آن شخص داده باشد. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir