مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن

با سلام پدرم خونشون داده بودن به بساز و بفروشی که براشون بسازن و بهشون یک خونه و نصفی تعلق می گرفت که نصف دیگه که حدودا 20 متر میشه از 60 متر پدرم باید از سازنده میخرید و من و همسرم تصمیم گرفتیم که این خونه باهم بخریم من طلاهای مجردی بفروشم و ایشونم خونه ای که در ورامین داشتن بفروشن و 20 متر برای من و همسرم بشه و سازنده خونه به ما فروخت ولی تو قولنامه اسم من و همسرم نوشته نشد و الان سند امادست و چون زمین برای پدرم بوده اول سند باید اسم پدرم بشه و بعد اسم من و همسرم بشه الان همسرم اینو کردن بهونه و از من میخوان جدا بشن و خونه هم نمیان و شاهدی ندارم که عدم تمکین بزنم من هرچی میگم خونه بفروشیم و اونجایی که تو میخوای بریم زندگی کنیم قبول نمی کنن برام شرط گذاشته باید پدرت وام ازدواجتو پرداخت کنه نه از اول قرار بوده من وام پرداخت کنم الان بهونه های الکی میاره که باهام زندگی نکنه و الان یک هفتس خونه نمیاد و شاهدی ندارم که عدم تمکین بزنم و من نمیخواهم ازشون جدا بشم

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام مورد شما نیاز به توضیحات زیادی دارد لطفا با شماره 09125879573 تماس بگیرید