مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه کارگری در زمین

با سلام. زمینی به متراژ 1350 متر در خارج بافت هست. امکان دارد که برای گرفتن مجوز خونه کارگری که بالای 1500 متر مجوز میدهند و 500 متر زمین برادرم را از ایشون بگیرم و به زمین خودم اضافه کنم و بعد از ساخت خانه مجددا به ایشون زمین رو بازگردانم و آب و برق و گاز رو که گرفتم به ایشون هم انشعاب کنم و بعد از ساخت خانه کارگری دیوار زمین را به جای فنس، کلش را (تا 2 متر) دیوار کنم؟
آیا بعد از این کار احتمال تخریب دیوار و خونه وجود دارد؟

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

بله ميتوانيد از اين طريق كار مورد نظر خودتون رو انجام دهيد و بعد از اتمام منتقل كنيد به برادرتون.