مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام
بنده با یه شرکتی قرارداد بستم که کار برند منو انجام بده و ثبت کنه. موقع ثبت قرارداد هزینه ی قرارداد رو نوشتن سه میلیون ولی الان بعد از گذشت 5 ماه دوباره از من 5 میلیون میخوان و میگن هزینه ی آگهی کردنه. در زیر قراردادم نوشتن که هزینه ی آگهی به عهده ی کارفرماست. الان من باید بدم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر در قرارداد نوشته شده است که هزینه های آگهی با کارفرما است ، مسوول پرداخت شما هستید .
موفق باشید