مشاوره حقوقی رایگان - 2 تا حکم متفاوت

سلام. درمورد یه موضوع تو دوتا شعبه شکایت کرده طرح شکایت و همچی عین هم. 2 تا تعیین دادرسی اعلام شد و رفتم. یکی از شعبه ها جواب اومده که شاکی گذشت کرده و پرونده مختومه. شعبه بعدی زده خواهان صلح نمیکنه و پرونده به مراجع صلاحیتدار ارجاع داده میشود. چطور میشه از یه موضوع اولا 2 جا شکایت کرد و دوم چرا دوتا حکم متفاوت؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نتیجه مرجع قبلی را به مرجع بعدی ببر اگر عین هم باشد شکایت رد می شود