مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

بعد از عقد زوجه به زوج گفته که از برخورد با مرد ترس دارد و نیاز به زمان دارد و انتظار دوستی و ممارست زوج را برای درمان این فوبیا را داشته اما متاسفانه ایشان بدون هیچ همکاری دو سال است که با نظر خانواده ، به خصوص مادر پسر ، دختر را به حال خود رها کرده و به همه گفته که دختر مرا دوست ندارد و در این مدت حتی از دادن هدیه و.... دریغ داشته و علنا در بین جمع هم به دختر و هم به خانواده او خودش و خانواده اش بی توجهی کرده‌اند با توجه به اینکه زوجه قصد طلاق ندارد ایشان طلاق توافقی را مطرح می کنند ولی قصد دارند که با بی توجهی به خانواده دختر ایشان را مجبور به تقاضای طلاق بکنند لطفا راهنمایی بفرمایید که این دختر مظلوم چگونه باید بدون از بین رفتن حرمت خودش و خانواده اش و پایمال شدن عزت نفسش و احساسات و دو سال دوره عقد و از دست دادن موقعیت های بسیار ازدواج ( با توجه به این که اصلا قصد جدایی ندارد ) از این موقعیت رهایی یابد در ضمن ایشان به پادر میانی فامیل نیز پاسخ مناسب ندادند تشکر از محبت شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
زوجه میتواند حق و حقوق خود را اعم از مهریه و نفقه مطالبه کند.
موفق باشید