مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت و انتقال سند

درود پدرم یک قطعه زمین از دایی خودش و داییش از پدرش بزرگ پدرم ارث برده خرید قولنامه در زمان انقلاب انجام شده پدرم فوت کرده حالا میخام انتقال بدم اون زمین سند داره ولی انحصار وراثت نشده چند تن از وراث فوت کردند فقط دایی پدرم که زمین رو به پدرم فروخته در قید حیاته بهم گفته تمام خرجاشو بدم تا انتقال بدم چطور میتونم هزینه انحصار و گواهی استشهاد و مالیات بر ارث و دفترخونه رو از وراث بگیرم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در خصوص اخذ گواهی حصر وراثت متوفی که گویا پدرتان می باشد و خدایش رحمت کناد به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی یعنی پدرتان رجوع نمایید و سلسله مراتب اخذ گواهی حصر وراثت را که شورای مربوطه به احتمال بسیار زیاد حصر وراثت را به صورت نامحدود و با درج در آگهی روزنامه رسمی و النهایه یک پروسه دو سه ماهه همه موارد را به سمع و نظر شما می رساند و برای اخذ گواهی حصر وراثت اقدام شما به تنهایی کافی است ولیکن وراث طبقه اول پدرتان بعد از فوت پدرتان یعنی وراث حین الفوت مانند پدربزرگ و مادربزرگ پدری تان اگر بعد از پدرتون فوت شده باشند مادرتان برادر یا خواهرتان را اعلام می نمایید و مراتب به ترتیب صورت می پذیرد و تمامی هزینه‌های جاری را می‌توانید از تمامی وراث اخذ نمایید و در صورت امتناع از پرداخت دعوای حقوقی مطالبه طلب مطرح نمایید علیه آن شخص که امتناع می ورزد موفق باشید اینجانب سهیل گالشی علی آبادی وکیل پایه یک دادگستری