مشاوره حقوقی رایگان - بیع شرطی

سلام من می خواهم سند ملکم را در خصوص چند مرحله خرید از شخصی و کارخانه در بیع شرط جهت اینکه وقتی ایشان چند مرحله تولید کارخانه را ظرف 3 ماه تحویل دادند آنها نیز سند ملک را که در خصوص قیمت و نحوه تحویل تولید و قیمت همه چیز هر دو طرف موافق هستیم فقط ترس بنده این است که آنها به تعهد خویش عمل نکنند و من سند را بنام کرده باشم به مشکل بخورم و ترس آنها نیز این است که به عهدشان عمل کنند و من سند را بنام نکنم ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اولا در صورت عدم وجود قرارداد می بایست شهودی در این زمینه داشته باشید و از طریق واریزی های آن شرکت به شما نیز نحوه ارتباط شما مشخص می شود. باید به اداره کار شکایت کنید. اگر تمام وقت مشغول به کار بوده اید.