مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه و شرایط ان

سلام. پدر من منزلی قدیمی یک طبقه را به من و مادرم صلح کردند به شرایطی که تا زمان زنده بودن ملک متعلق به خود ایشان هست و بعد از زمان فوت به ما داده شود در ضمن ایشان در متن صلح نامه ذکر کردند که هر زمان در زمان حیات بخواهند این صلح را باطل کنند این صلح نامه در دفترخانه تنظیم شد. منزل فوق قدیمی سند منگوله دار دفترچه ای دارند پدرم قصد دارند منزل را با همسایه ها مشارکتی به اپارتمان تبدیل کنند و ساخت آپارتمان داشته باشند . در جریان این امر به پدر من از مجتمع ساخته شده 2 واحد و نیم ( بر اساس متراز زمین و مشارکت ساخت ) تعلق میگیرد. سوال اینکه این دو واحد سند جداگانه براشون تنظیم میشه بنابراین اون صلح که 15 سال قبل نوشته شده با ساخت اپارتمان از بین میرود ؟ یا اگر نه سند دو واحد ساخته شده به نام پدرم میشود ؟ آیا همون صلح با همون شرایط به این دو واحد و نیم تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

سیدمیثم حسینی

سیدمیثم حسینی :

استان :

سلام،عرض ادب
اگر پدر شما اقدام به مشارکت برای ساخت نمایند یعنی به صورت ضمنی صلح‌ نامه را فسخ نموده اند و این صلحنامه دیگر هیچگونه اثر قانونی ای ندارد و فسخ شده محسوب می‌شود.