مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات واحد خالی در ساختمان

با سلام و خسته نباشید. بنده مالک یک واحد آپارتمان از مجتمع 12 واحدی هستم و نزدیک به یک سال قبل به دلیل قدمت آن جا را ترک کرده و واحد من به دلیل مشکل نشت آب از سقف واحد بالایی بدون سکونت است. من در محل دیگر مستاجر هستم و حیاط این مجتمع مشاع بوده و کلیه واحدها در سند فاقد پارکینگ هستند و بعدها مالکین در حیاط سقف زده اند و به عنوان پارکینگ از حیاط استفاده میکنند. الان قرار است برای تعمیر اساسی جک درب پارکینگ از هر واحد مبلغی اخذ کنند. من یک سال است که استفاده ای نکردم و مایل به پرداخت این سهم نیستم. یکی از آن ها از قوانین تملک آپارتمان ها بحث میکند در ضمن حق شارژ را مرتبا پرداخت میکنم. از ابتدا مجتمع فاقد جک درب باز کن پارکینگ بود و بعد ها نصب گردید. لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

هزینه مشاعات واحد خالی در ساختمان هزینه تعمیر خرابی جک درب پارکینگ در ساختمان قانون تعمیرات مشاعات