مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای مهلت از دادگاه

با عرض سلام. فرزند من در یک دعوای ناخواسته به دیه 40 میلیونی محکوم شد. تقاضای اقساط کرده و 4 اردیبهشت دادگاه دارد یعنی شنبه.
آیا در همین روز میتواند از دادگاه مهلت 2 ماه یا بیشتر برای رسیدگی بگیرد؟ چگونه؟
شهسوار مازندران

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به نظر دادگاه دارد اما رویه اینگونه است که مبلغی را پیش پرداخت الباقی را اقساط چند ماهه لحاظ میکنند

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

تقاضای اعسار به تقسیط مطرح کن