مشاوره حقوقی رایگان - عدم تایید سختی کار توسط بیمه

سلام، وقت بخیر.
بنده از سال 82 در شرکت داروسازی مشغول به کار هستم که دارای سختی کار می باشد. در سال 82 کمیته سختی کار دو عنوان شغلی تولید 1 و 2 را برای سختی کار تایید نکرده است ولی کمیته های بعدی که تشکیل شده تا به الان سختی کار تولید 1و 2 را تایید کرده است. از سال 84 تا 88 این دو عنوان شغل داشتم. میدونم که اداره کار سختی کار سنوات بنده تایید میکند ولی سازمان تامین اجتماعی میگوید با توجه به این که دو عنوان شغلی تولید 1 و 2 در سال 82 تایید نشده است و دیگر مورد تایید نیست. زیرا برای همکاران من که تازه بازنشسته شدند این اتفاق افتاده است. من چطور میتونم قبل از این که سابقه ام 20 سال بشود این مشکل را حل کنم؟ البته میدانم که باید از طریق دیوان اقدام کنم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام، بایستی با طرح دعوی در دیوان استدلال کنید که شغلی که در کمیته سخت و زیان آور شناخته شده از ابتدا سخت بوده و با توجه باینکه در ماهیت شغل هیچ تغییری حاصل نشده بنابراین شغل از ابتدا سخت بوده و بایستی از ابتدا سخت و زیان آور محسوب گردد.