مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت تخلیه شده

با سلام و احترام.
بنده یک سیم کارت چندی پیش خریدم ولی به علت پیش آمدن مشکل با مالک سند آن رو به نام من نزد و من هم از پرداخت بدهی سیم کارت امتناع نمودم که پس از مدتی سیم کارت قطع و توسط شرکت مخابرات تخلیه شد. در این مدت یعنی عرض 3 سال دوندگی بالاخره داگاه الزام به سند جهت اینجانب داد. حالا مخابرات میگوید تو دیگر صاحب سیم کارت نیستی و دیر سراغ آن اومدی. حالا باید چی کار کنم به سیم کارت برسم؟ ضمنا مخابرات به کسی نفروخته است. با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مقصر خودتون بودین چون اخطار داده مخابرات جهت پرداخت قبوض پس مسئولیتی ندارن