مشاوره حقوقی رایگان - حضور داوطلبانه

سلام پدرم در هشت سال دفاع مقدس به مدت 12ماه خدمت رفتن
و نوع منطقه ای که خدمت کردند مناطق جنگی و امنیتی و عملیاتی بوده
و هم اکنون در قید حیات نیستند و حتی در زمان حیات هم از هیچ گونه مزایایی برخوردار نبودند ایا درست هست که سه چهارم خدمت سربازی در زمان جنگ داوطلبانه محسوب می شود و ایا برای مادرم حقوقی وجود دارد.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

مراجعه کنید به واحد ایثارگران سازمان خدمتی که‌ پدر از اونجا اعزام شده به جبهه