مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن خودرو

سلام.
بنده ماشینی خریدم که صاحب ماشین فقط تعویض پلاک کرده بود و متاسفانه عمرشون قد نداد که سند قطعی بزنن. وارثان او طبق انحصار وراثت به من وکالت دادن تعویض پلاک کردم ولی میخام قطعی سند بزنم میگن باید سند به نام مرحوم بیاری ولی طرف نشد که قطعی کنه. سند شخص قبلترش که مرحوم ماشینو از او خریده وجود دارد ایا با اون میشه انتقال داد؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
وراث مرحوم و شخصی که مرحوم از ایشان خریده بود را طرف دعوای الزام به تنظیم سند رسمی خودرو قرار دهید.