مشاوره حقوقی رایگان - جعل و سواستفاده از اثر انگشت

با سلام خواهرم مدتیست در خانه مادرم زندگی میکند و هنگام خواب اثر انگشت اورا بر قولنامه ای که مال خانه بود زده و الان میخواهد خانه را بفروشد ، مادرم اظهار کرده که در خواب این کار انجام شده ولی انها شاهد دارند و قولنامه مهر دار از بنگاه معتبر است میشود خانه را پس گرفت
پول نوشته نشده و صلح نوشته شده بجای مبلغ
لطفا سریع راهنمایی کنید میشود فهمید که اثر انگشت در خواب استفاده شده یا نه ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
مادرتان شکایت کند و ادعای خود را اعلام کند