مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه و حقوق پدر مستمری بگیر

سلام . فرزند طلاق هستم و پدرم سالها ما را رها کرده الان درگیر دیابت و اسکیزوفرنی هستم و در اسایشگاه اعصاب و روان بسر میبرم . میخوام از بیمه مستمری تامین اجتماعی پدرم استفاده کنم . راهنمایی کنید . ایا ایشان میتواند هزینه اسایشگاه مرا بالغ بر 3 میلیون تومان است و هزینه دیابت تزریقی مرا قانونا بدهد . چون اخلاقا که مسّئولیت پذیر نبوده و نیستن

پاسخ ها :

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

سلام،قانونا وظیفه پرداخت نفقه را دارند ولی به شرطی که تمکن مالی داشته باشند و بتوانند پرداخت کنند