مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

سلام، خسته نباشید. بنده یک پسر 20 ساله هستم. چند وقت پیش با چند نفر از دوستان برای رفتن ب جنگل برای تفریح برنامه ریختیم. قرار بود تا شب در جنگل بمانیم اما چون هوا سرد شد تصمیم گرفتیم برگردیم. به خونه عمویم در روستا (از عمو اجازه گرفتم) اومدیم. بعد اومدیم که بریم خونه، همسایه خونه عموم اومد جلوی مارو گرفت گفت چند تا مجرد حق ندارند بیایند این جا (صرفا جهت قلدری و تحقیر و کوچک کردن من جلوی دوستانم). مانع ما شد و ادعا کرد مقداری از حیاط خونه که به راه وصل است، ماله من هست و حق نداری مجرد بیاری و از اینجا رد شوی. ( چون عموی من در یک خونه دیگر زندگی میکردند و خیلی کم می آمد این خونه و این که دور خونشون دیوار نبود و همسایه چند سالی بود که ادعا میکرد قسمت منتهی به را مال اون شخص است ) نگذاشت به داخل خونه برویم و ما از اون جا رفتیم.
بعد عموم از اون شخص به دلیل تصاحب زمین و مزاحمت شکایت کرد. الان اون شخص برای توجیه کارش به جرم مزاحمت همسایه از من شکایت کرده است و ادعا های مثل: (جوان ها داشتند قلیان میکشیدند شراب میخوردند و با یک فاحشه بودند) کرده و حتی به این اتهام از بنده شکایت کرده در حالی که من و دوستانم حتی از ماشین پیاده نشده بودیم و بنده حتی در عمرم اصلا مشروب یا قلیان مصرف نکردم و تهمت هایی که وارد کردند رو حتی در عمرم انجام ندادم. ایشون با این کار فقط قصد خراب کردن آبروی بنده رو در روستا دارند و یک طوری از ما میخواهند ما شکایت را پس بگیریم تا اون ها هم شکایتشون رو پس بگیرند.

بنده چون کنکوری هستم آیا این شکایت بی اساس اون ها برای من سوء پیشینه ای ایجاد میکند که در آینده شغلی بنده اختلال ایجاد کند؟ (مثلا در پذیرفته شدن در دانشگاه فرهنگیان)
میتونم از اون آقا برای اعاده حیثیت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

تهمت اعاده حیثیت تهمت سوء پیشینه