مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سه چهارم جبهه

با سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات.
ببخشید بنده طبق ( بخشنامه 11192محاسبه سوابق جبهه کارکنان دولتی ( دستگاه خدمتی غیر نظامی ) شاغل در مناطق جنگی ) موفق به دریافت گواهی 21 ماه حضور کارمندی در شهرهای جنگی (بازه زمانی 59 تا 61) به صورت رزمنده موظفی از معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفین گردیده ام.
آیا سه چهارم از 21 ماه گواهی موظفی صادره برای بنده را همانند سربازان وظیفه و نیروهای پایور و کارمند دستگاه های نظامی و نیروهای مسلح داوطلبانه محاسبه خواهند کرد یا خیر؟
در گواهی بنده قید شده که ‌به مدت 21 ماه در شهرها و مناطق جنگی حضور داشته و مشمول برخورداری از امتیازات سند راهبردی رزمندگان قرار میگیرد.