مشاوره حقوقی رایگان - حریم همسایه در احداث ویلا و نصب پنجره و تراس مشرف به ملک همسایه

حفظ حریم همسایه در ساخت تراس ویلا مشرف به ملک همسایه و پنجره طبقه اول مشرف به ملک همسایه و حداقل فاصله قانونی بر اساس کدام ماده قانونی می باشد

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در این زمینه اگر در زمان ساخت مطابق با نقشه مجوز از شهرداری محل زندگیتان گرفته باشید، قاعدتا مهندس ناظر قواعد شهر مورد نظر درباره کم و کیف ساخت و ساز را رعایت کرده است. اما اگر قصد تغییری در ملک قبلی دارید، مثلا قصد دارید پنجره ای ایجاد کنید اگر مطابق با ضوابط شهرداری محل سکونتان نباشد می تواند منجر به شکایت احتمالی همسایه ها شود. بهتر است در این زمینه با مهندسین ناظر محلی مشورت کنید و مجوزهای لازم را بگیرید. معمولا شهرداری ها و مناطق مختلف شهری از حیث نوع بافت شهری (تاریخی، جدید، نزدیکی به اماکن نظامی و ....) ضوابط متفاوتی دارند که بهتر است برای اطلاع از این ضوابط به شهرداری منطقه محل سکونت خود مراجعه کنید.