مشاوره حقوقی رایگان - صلح خیاری با حق استیفا مادام العمر

باسلام شخصی خانه دوطبقه اش را در دفتر اسناد رسمی به فرزند 5ساله اش صلح خیاری با حق استیفا صلح کرده. ایا همسر میتواند ملک را بخاطر مهریه در اینده توقیف کند و یا قاضی زوج را بخاطر اینکه ملک صلح است. و شخص استطاعت مالی دارد به زندان محکوم کند. یا ادعای صوری بودن معامله کند. و سوال بعدی دور از جان با فوت متصالح یعنی شخصی که ملک بنامش صلح شده وضعیت ملک به چه کسی واگذار می‌شود. باز هم حق استیفا و فسخ معامله وجود دارد. ممنون جواب بدید

پاسخ ها :

صادق نوریان

جناب آقای صادق نوریان :

با سلام.یکی از قرائن معملات صوری انتقال ملک به نام بستگان نسبی منجمله فرزند میباشد.در صورت پیگیری صحیح و قانونی میتواند صوری بودن معامله را اثبات نماید.