مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام. زنی که از همسرش (که تک فرزنده) جدا شده و دو دختر داره . در صورتیکه همسرش فوت کنه و بعد مادر همسرش فوت بشه. دارایی مادر در صورتیکه هیچ وارث دیگه ای نداشته باشد به غیر از همین دو نوه دختر.به چه کسی میرسد؟ ایا ممکن است که خواهر برادرهای اون‌ مادر هم سهم ببرن.یا تمام ارث به همین‌ دو‌ نوه میرسد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر فرزند قبل از مادر فوت نماید هیچ ارثی به فرزندی که زودتر از مادر فوت کرده و وراث فرزند ( اولاد فرزند ) نخواهد رسید و تمام ماترک مادر ، به خواهر و برادر های مادر ( وراث طبقه دوم ) خواهد رسید و..