مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر با خودرو امانتی

با سلام و خسته نباشید.
اینجانب برج 4 سال ‌99 برج 4 ماشین خود را به صورت امانت به رفیقم دادم که خانواده اش رو برسوند و بیاید ولی 90 کیلو تریاک رو با ماشین من به یزد برده است و مامور او را دنبال کرده است و ماشین و جنس رو گذاشته و خودش فرار کرده است. الان برای من احضاریه اومده، رفتم و گفتم که این طور اتفاقی افتاده است ولی اون نمیاد خودش رو تحویل دادگاه بدهد. برگ سبز ماشین هم به نام خودم هست. الان چطور باید ماشین رو آزاد کنم و حکم چی هست؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. به توقیف خودرو می توانید اعتراض نمایید و مدارک خود را به دادگاه تقدیم نمایید.