مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهمت و افترا

با سلام , چند روز قبل شکایتی از طریق تماس با پلیس 110 تحت عنوان رابطه نامشروع ثبت شده پس از مراجعت پلیس (پلیس بدون حکم ورود و با اسرار ساکن منزل وارد منزل شده بود) و در بازدید از منزل رابطه نامشروعی را ملاحظه نکرد (پلیس تمام قسمتهای خانه را بازدید نکرد) و ساکن منزل در خانه تنها بود , سپس مامور پلیس بدون تنظیم گزارش و صورتجلسه محل را ترک نمود , حال سوال اینجاست که مالک منزل می تواند با وجود عدم تنظیم گزارش توسط پلیس در زمان مراجعت به منزل , در زمان دیگر به کلانتری یا مراجع قانونی مراجعه و بابت آن روز از تماس گیرنده به پلیس با عنوان تهمت و افترا شکایت کند یا خیر و این می تواند بهانه ای برای ارتکاب وی به انجام رابطه های نامشروع دیگر باشد ؟؟
ممنون

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

بهانه نمیتواند باشد ولی اگر دیگری با علم به نادرستی این گزارش را داده باشد امکان دارد به عناوینی مانند نشراکاذیب یا افترا مورد تعقیب قرار بگیرد.ضمن اینکه صورتجلسه هم تنظیم نشده باشد سابقه تماس با 110 موجود است