مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده 36 سال سن دارم و از سال 85 مشغول بکار در کارگاه مشمول سخت و زیان آور هستم که در این بین حدود 16 ماه حق بیمه بنده به علت فصلی شدن و قطع کار ریخته نشده است و بنده برای اینکه بتوانم با بیست سال بازنشسته شوم آیا راهی است که من با وجود قطعی 16 ماهه با بیست سال در سال 1405 اتمامه خدمتم در آن شرکت باشد. آیا شرکت بدون اینکه شکایتی از جانب بنده صورت بگیره بصورت مسالمت آمیز با وجود اینکه مدرکی در دست بنده برای اثبات وجود نداره می تواند 16ماه قطعی من را با پرداخت حق بیمه و جرایم پر بکند.

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

پرداخت حق بیمه گذشته و بر قراری سابقه نسبت به گذشته منوط به احراز رابطه کارگری توسط اداره کار است.