مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه پرداخت نشده

با سلام و خسته نباشید‌. بنده راننده میکسر هستم و در شرکت بتن کار میکنم.
روزی 12 تا 15 ساعت کار میکنم ولی بیمه حداقل حقوق رد شده است و اضافه کاری و تعطیل کاری رد نمیشود.
از صاحبکار خواستم تا دو سال آخر رو اضافه کاری و... رو رد کند
میگوید که از نظر قانونی نمیشود و بیمه گیر میدهد.
لطفا راهنمایی کنید که ممکن هست؟ چطوری این کار رو انجام بدهم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این زرنگ‌بازی غالب شرکتهاست برای اینکه پول کمتری به بیمه رد کنند و حقوق کمتری با کارگر و کارمند بدهند و غالبا نسخه دوم قراردادهایشان هم به آنها نمیدهند یا سفته ای هم با شرایطی که به نفع خودشان است از آنها میگیرند تا مثل بره باشند و نتوانند از حق خود دفاع کنند مهم پیشگیری است تا بهتر بتوان در این شرایط دفاع کرد