مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام در صورتی که به علت جرم مواد مخدر که فکر کردن همدست شخصی هستم بردنم زندان بازداشت چهل پنج روزه خلاصه بعد چهل روز سند گذاشتم اومدم بیرون و در زمان دادگاه قاضی حکم بر تبرعه بنده دادن حکم گشت منزلمون داشتن ولی چیزی بجز یه اسلحه شکاری ندیدن که بابت اسلحه جریمه شدم و پرداخت کردم بابت مواد تبرئه به علت ترس و واهمه و به علت اینده کاریم ترسیدم اسم فامیل خودم بدم از شخص دیگه ای دادم هرچند کسی نفهمید و بنده تبرئه شدم الان بخام برم آگاهی ازم انگشت نگاری کنن برای عدم سو پیشینه به اسم فامیل خودم چیزی بالا میاد؟ با تشکر حدود یک سال و نیم از این داستان گذشته دادگاه حکم بر برائت بنده صادر کردند فهمیدن اشتباهی من بازداشت کردن ممنون با اسم فامیل خودم ایا اگاهی در مورد پروندم یا نمیدونم مدرکی دال بر اینکه من چهل پنج روز زندان بازداشت بودم میفهمن اونجا ازم انگشت نگاری کردن دادگاه اولی من تبرعه و حکم برائت بهم دادن با وجود جریمه اسلحه یا تبرئه شدنم چیزی میاد بالا؟

پاسخ ها :

سوء پیشینه نگهداری اسلحه سوء پیشینه در صورت تبرئه شدن سوء پیشینه