مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام. خسته نباشید
سال 95 یه فقره چک من برگشت خورد که بعد از برگشت خوردن چک از یه شعبه دیگه طبق دستور کلانتری مسدود شد. الان نه بانک و نه اون کلانتری که نامه دستور را داده به من نمیگن که از کدوم دادگستری این دستور اومده و حتی نمیگن که چه شخصی درخواست مسدودی چک را داده. طبق بخشنامه بانک مرکزی 3 سال بعد از برگشت خوردن رفع سو انجام میشه الان من نمیتونم رفع سو بزنم. طبق استعلام از قوه قضایی من هیچ گونه شکایتی ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم

پاسخ ها :

مجید سواری

جناب آقای مجید سواری :

مسدودی حساب فقط با دستور مقام قصایی باشه شما می توانید از بانک وحتی کلانتری شکایت کنید