مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

سلام. من با خانومم اختلاف دارم و منزل رو ترک کرده است. روز 13 اسفند در پارکی قرار گذاشتم که با او صحبت کنیم. در خلال صحبت عصبانی شد و بحثمان شد و من که بلند شدم صحنه را ترک کنم به من حمله ور شد و دست من را چنگ زد. من سوار ماشین شدم و آمدم. اون شب به من گفت که استشهادیه از مردم در پارک پر کرده است. سه روز پیش برای من پیامک اومد که به اتهام تهدید به قتل، چاقو کشی، توهین و ضرب و شتم پرونده به دادیاری ارجاع شده است و در صورت نیاز به احضار، ابلاغ خواهد شد. خواستم بدونم با توجه به این که من شاید فقط در قبال فحش های اون فحش داده باشم، میتواند استشهادیه تنظیم کرده باشد و آیا به جایی میرسد؟

پاسخ ها :

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

می توانید شهود را به چالش بکشانید و یا جرح نمایید . احتمال وجود شهود دیگر به نفع شما باشد و یا ممکن است دوربین وجود داشته باشد که کمک بگیرید .