مشاوره حقوقی رایگان - خفت گیری

با سلام من سال 99 به عنوان مسافر سوار ماشینی شدم بعد منو خفت کردن 3نفر داخل ماشین کارت عابرم رو گرفتن 10میلیون انتقال دادن و گوشی وسایلم گرفتن شکایت کردم حسابشون و پولی که به حساب فردی واریز کردن مسدود کردن اون فرد که حسابش مسدود شده بود آمد آگاهی گفت دوستم ریخته همونایی بودن که خفتم کرده بودن از اینم شکایت کردم پول ازش گرفتم رضایت ندادم تا خفت گیرا رو بگیرن اونا رو گرفتن تمام پول خرج کردم گرفتم به غیر دیه خودم. چون بهم قمه زده بودن . بازم رضایت دادم الان بعد یک سال این ابلاغیه آمده. ابلاغ اخطاریه/احضاریه حضوردر جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین. میخواستم ببینم. نرم مشکلی دارد چون من اموالم را گرفتم در دادسرا رضایت دادم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر مطمینید ابلاغ مربوط به همون پرونده است عدم پیگیری شما مشکلی ایجاد نمیکنه