مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالا در سایت و شکایت بابت سوء استفاده از برند

با سلام.
بنده کالایی رو به صورت عمده خریداری کردم و مبلغ آن را کامل داده و کالا را تحویل گرفتم. کالای خریداری شده را در یکی از سایت های شناخته شده و معتبر برای فروش گذاشتم. با توجه به قانون تجارت الکترونیک ، هر کالایی که به صورت اینترنتی فروخته میشه باید ماهیت آن شامل رنگ ، سایز ، برند ، حجم ، وزن و سایر مشخصات الزامی اون ثبت بشه. من این کالا رو در پنل کاربری خودم در سایت مذکور فروختم و هیچ اسمی در پنل کاربری من از برند خریداری شده وجود ندارد و فقط روی کالاهایی که فروختم برند اون کالا رو معرفی کردم. الان شرکت تولیدکننده به جرم سو استفاده از برند از بنده شکایت کرده و بازپرس پرونده وجه التزام صادر نموده و با مطالب عنوان شده ی شاکی که گمراه کننده هست گفته حرفهاش درسته و گفته کالا رو باید از سایت جمع آوری کنم و به مدارک و لایحه و مستندات بنده توجهی نکرده. در صورتی که هیچ عمل غیرقانونی انجام نشده و تماما طبق شرایط قانونی اقدام کردم. میخواستم بدونم آیا راهی هست که پرونده من جهت بررسی به کارشناسای پلیس فتا یا جرایم رایانه ای که به صورت تخصصی تر در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت میکنن و اطلاعات جامعتری در این مورد دارن ارجاع بشه تا اونها صحت و صقم اداعاهای من رو بررسی کنن؟ و این که در حالی که هیچ عمل مجرمانه ای صورت نگرفته و فروش کاملا قانونی بوده میتونن کالا رو از سایت جمع آوری کنن یا خیر؟ چون حجم کالای خریداری شده زیاد هست و با توجه به این که کالا از نظر سایزبندی ناقص هست ، فروش اون به صورت فیزیکی سخته و زمان زیادی برای فروشش باید سپری بشه. پرونده در تهران هست و در صورتی که وکیلی در تهران باشه که بتونه پرونده رو پیگیری و به نتیجه برسونه ممنون میشم برای همکاری اطلاع دهد. با تشکر

پاسخ ها :

سعید کرمی

سعید کرمی :

استان :

سلام تماس بگیرید09120592429