مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فحاشی با صدای ضبط شده

با سلام و خسته نباشد. یکی از اقوام خیلی دور مادر بنده سر موضوع یک خواستگار که قبلا خواستگار من بوده و بعد 4 سال که من جواب رد دادم، به خواستگاری دختر ایشان رفته و بعد مدتی رفت و آمد پسره به هم زده حالا خانواده دختر طلبکار بنده شدند که تو باعث شدی و نگذاشتی ادامه بدهد. چوم میدونستند قبلا خواستگار من بوده است. دختر ایشان با پیامک تلفنی من رو تهدید کرده که آبروی تو را میبرم و فحش رکیک و خیلی زشتی به من داده و تهمت هم زده که من باعث به هم زدن رابطشون شدم. مادر ایشان نصف شب درب خانه بنده آمده و تهدید و فحش و ... (البته دختر ایشان که گفتم خواهر کوچک دختره که رفتن خواستگاری اش میشود نه خودش، خود دختر هیچ اقدامی نکرده است) یک دفعه به تلفن منزل بنده زنگ زدند و من صدای ایشون رو ضبط کردم که تهدید میکند و فحش میدهد. من از دست مادر و دختر شکایت کردم مراحل طی شد کلانتری و شورای حل اختلاف و رسید به شعبه بازپرسی دادگاه خلاصه آمدن رضایت بگیرند و من هم گفتم تعهد بدهید و یه مبلغی رو طی کردیم که روز هایی از کار باز شدم و هزینه خرج کردم رو بدهند و رضایت دادم. الان به تعهدشون عمل نکردند و پول من رو ندادند. پیشنهاد شما برای راهنمایی چی هست؟
دادگاه به من گفت رضایت دادی و نمیشود کاری کنی. مگر پرونده رو حقوقی کنی و پولت بگیری. ولی من میخواهم درست و حسابی ادب بشوند. هم فحش دادند هم تهدید و هم آبروی من رو بردند. به تعهدشون هم عمل نکردند. لابد الان هم من رو مسخره میکنند که شکایت کرد و به جایی هم نرسید. از دست خود دختر شکایت کنم با همون جرائم صدا ضبط شده و پیامک رسیدگی میکنند؟ چوم مادرش این ها اومدن دنبال رضایت و گفتند اون یکی دخترم فحش داده و زنگ زده تهدید کرده و من هم صداشون ضبط کردم. مجازات این پرونده اگر دوباره از خود دختر شکایت کنم و تا آخر ادامه بدهم چی هست؟ لطفا راهنمایی دقیقی به من بکنید. سپاس.

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام. پیامک یا صدای ضبط شده در صورتب در دادگاه به عنوان ادله پذیرفته می‌شود که در کنار آن ادله دیگری همچون شهادت شهود و... هم وجود داشته باشد