مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام سرقت

با سلام. کار برادر من مجری‌گری و ساخت برنامه برای کودکان واز طرفی راننده تاکسی و مداحی هست. او چند سال پیش با وام خانه ای خرید و 3 دنگ آن را به نام همسرش زد. بعد از بالا رفتن قیمت ملک همسرش ادعای باقی ملک و تاکسی را کرد و کار آن ها به دادگاه کشیده شد. روز گذشته من و برادرم به شورای حل اختلاف برای رفع توقیف تاکسی برادرم رفته بودیم که همسرش جلوی درب با ایجاد سر و صدا و فحاشی و حمله کردن به برادرم مانع ورود ما شد و برادرم برای ایجاد نشدن‌ درگیری اقدام به رفتن به سمت اتوبان مقابل شورای حل اختلاف شد و همسرش هم به همان ترتیب به دنبال او روانه شد و من تا موتور را روشن کنم چندین ضربه به برادرم وارد کرد که من به کنار او رفته او را به آرامش دعوت کردم که به من و خانواده انواع دشنام ها را داد و یک آقا و خانمی که آن ها هم از اول شاهد بودند من را به صبر دعوت کردند و در نهایت من چند متر جلوتر برادرم را سوار کردم و اول به منزل و بعد به دادگاه مراجعه کردیم که دیشب متوجه شدیم همسر او در اینستاگرام اعلام کرده که ما با موتور اقدام به کیف ربایی از ایشان کرده ایم و او هم با مقاومت زیاد در آخر مقلوب شده و حتی زخمی شده است که اگر دوربینی در آن اطراف باشد که چه خوب ولی اگر نباشد همان گونه که ما به جز چند مراجعه کننده گذری که صد در صد نمیشود به حضورشان دلخوش بود هیچ گونه شاهدی ندارد خواستم ببینم ایشان واقعا هر چند کوتاه و بر اساس گفته های خودش میتواند ما را جلب کند و چگونه میتوان آن را رد اتهام کنیم؟ در ضمن بعداز فوت پدرم من با تفاوت سنی 15 ساله به عنوان بزرگتر برادرم محسوب میشوم. ببخشید طولانی شد پیشاپیش از شما متشکرم.
(درضمن احتمالا ایشان با عنایت به بعضی موارد از قبیل سفارش شدن تا حالا یا حکمی به نفع برادرم صادر نشده و یا سریعا حکم ها باطل شده و یا پرونده های شکایت برادرم از همسرش بلاتکلیف مانده ) هیچکدام ما من و برادر ه‍یچ گونه سابقه کیفری در هیچ زمینه ای نداریم. اگر هم باشد به عنوان شاکی پرونده می‌باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

برای ادعایی که کردن باید دلایلی بیارند و بار اثباتی داره ودادگاه بدون احضار جلب صادر نمیکنه؟