مشاوره حقوقی رایگان - حساب مسدود شده

سلام خسته نباشی حساب من یه نفر سال 93 یک میلیون می خواست نصفش بهش دادم بعد سال 99 رفته حسابم مسدود کرده هیچی درامد ندارم وقت با یارانه زندگی می کردم خواهشاً هر که کاری از دستش میاد راهنماییم کنه هنوز نان حرام نخوردم دارم به خلاف کشیده میشم سه تا بچه مدرسه دارم خانه اجاره نشین هستم بعضی شبا پول نان ندارم با شکم خالی می خوابیم چیکار کنم بشه پول یارانه بردارم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام دادخواست اعسار بدین تا بدهی شما تقسیط(قسطی)بشه و درخواست رفع مسدودی حسابتونو کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . از بانک برسید بابت کدام پرونده است به شعبه که رای داده مراجعه کنید ببینید در چه مرحله ای است و دادخواست اعسار بدید.