مشاوره حقوقی رایگان - حریم کمربندی

سلام خسته نباشید. بنده یک قطعه زمین در محدوده کمربندی دوم تهران دارم، برای احداث گلخانه تقاضای مجوز کردم و نظام مهندسی جهاد کشاورزی استعلام اداره راه را خواستن، فاصله آکس جاده تا زمین بنده 44 متر میباشد که اداره راه اجبارا تاکید میکند که شما باید 138 متر از آکس جاده فاصله بگیرید تا ما مجوز و تاییدیه بدیم، به این صورت که 38 متر از آکس به صورت قانونی و 30 متر هم بخاطر تاسیسات عقب نشینی کنید و از این 30 متر دوم هم 70 متر باید برید عقب!!!
چرا!؟
چون به قول اداره راه ارزش افزوده میخوره!!!
نکته اینجاس که گلخانه... جز صنایع تکمیلی بخش کشاورزی هست و کاربری کشاورزی دارد!!! چرا من باید 70 متر عقب نشینی کنم!!!؟
در همین ارتباط اداره راه یه راه پیش پای ما قرار داده که!!!! یا عقب نشینی میکنید یا 29میلیون و هشتصد هزار به ما پول بده تا اجازه بدیم اون 70 متر طول هم به زمین باقیمانده اضافه بشه تا بتونی گلخانه احداث کنی!
یعنی اداره راه ....!
آیا هیچ ارگان و قانونی نمیخواد .............. که آنقد مردم رو تحت فشار نزارن!!!!
ممنون از پاسخگویی شما....
من التوفیق

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
بایستی زمینه مورد ادعای اداره راه را برای مطالبه مبلغ بررسی کرد اما رویهم رفته در پیدایش این موارد باید باطرح دعوی مناسب جلوی اقدامات غیرقانونی گرفته شود.