مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و گرفتن مهریه

سلام من با نامزدم بحث کردم و اون رو من دست بلند کرد، اگر من درخواست طلاق بدم مهریه بهم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اولا نوشتید نامزد آیا شما عقدنامه ای که در آن مهریه وجود دارد دارید یا خیر؟؟ ثانیا اول تقاضای مهریه کنید و بعدا درخواست طلاق بدید

پرسشگر :

بعله عقد کرده بودم،عقدنامه روهم دارم..ایشون قبلاسابقه ی زندان داشتن،والان هم اعتیادداره،وتعادل روانی نداره،ممکن هست بتونه اذیت کنه وطلاق نده؟؟

یک وکیل :

استان :

اگر شدت اعتیاد و بیماری روانی ایشون شدید باشه و در دادگاه اثبات کنید که مضر به مصالح زندگی است از مصادیق عسر و حرج است که می توانید طلاق بگیرید ولی بهتر است بدوا حق و حقوق مالی تون را ازش مطالبه کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمانامزدیدیا عقد کردید؟
اگرعقدکردیدکه زن وشوهرید وطلاق به درخواست زن سخت ودشواراست باید مواردعسروحرج رااثبات کنید درصورتیکه قبل ازنزدیکی ازدواج منتهی به طلاق شود زن مستحق نصف مهریه است

عبدالرضا جان بزرگی

عبدالرضا جان بزرگی :

استان :

با سلام جنابعالى در سوال مطرح شده عنوان داشته ايد كه نامزديد ايا صيغه عقد نكاح ميان شما همسرتان واقع شده است يا خير اگر جارى شده است فقط در صورتى مى توانيد طلاق بگيريد كه موارد عسر و حرج شما در دادگاه رسيدگى كننده اثبات شود دليل ان اينست كه طبق قانون طلاق در يد مرد است

پرسشگر :

بله عقدکردم صیغه بینمون خوانده شده بود،اون آقاقرص مصرف میکنه ولی منوقبلاسابقه ی زندان هم داشته،کسایی که دیدن موادمیکشه نمیتونن بیان شهادت بدن چون ازهردوطرف فامیل هستند،واون شبی هم که منوتاحدمرگ کتک زدقرصش رونخورده بود..آیاجداشدن ازاین آدم دشواره؟؟

پرسشگر :

سلام خسته نباشید،ببخشیدمیتونه تمام خرج هایی که دردوران نامزدی کرده بگیره؟مثل رفتن مسافرت واینارو؟؟

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام می توانید درخواست طلاق بدهید باگزارش مامور کلانتری شکایت مطرح و درخواست مراجعه به پزشکی قانونی کنید و با گرفتن حکم سورفتار همسرتان را اثبات کنید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام. در دوران نامزدی مهریه تعلق نمیگیره. اگر عقد انجام گرفته باشه نصف مهریه و اگر نزدیکی صورت گرفته باشه تمام مهریه حتی اگر مراسم ازدواج انجام نشده باشد.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام قطعا منظور شما از نامزد , همسرتان هست که شما چنانچه دلیلی محکمه پسند برای طلاق نداشته باشید و همسرتان با این درخواست شما موافق نباشد مجبور خواهید بود بخشی یا تمام مهر را بخشیده تا حکم طلاق را بگیرید مگر اینکه وکالت در طلاق داشته باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله تعلق می گیرد ولی اگر میخواهید زندگی کنید توصیه میکنم به دادگاه نرید تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم از کجا واز چه طریق و چه شکایت هایی میتوانید انجام دهید

فرهاد  احمدي

فرهاد احمدي :

استان :

با سلام ،پس از وقوع عقد ازدواج مهریه در هر حال حقی ست برای زن ، در صورتیکه عندالمطالبه باشه بله میتونید اقدام کنید البته پیش از وقوع نزدیکی نصف مهریه قابل مطالبه است

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

به مجرد عقد زن مالک مهر می شود و می تواند در آن تصرف نماید و درخواست طلاق در مطالبه مهریه خللی ایجاد نمی کند

پرسشگر :

سلام،عقدمرده ایم ولی نزدیکی صورت نگرفته،ومن به پزشکی قانونی هم مراجع کردم،ولی ایشون درجلسه ی مشاوره ای که برایمان گذاشته بودندگفته بودکه طلاقمونمیده،ومهریه ی من عندالمطالبه است،اگرمهریه ام رااجرابگذارم واون آقا توان دادن مهریه را نداشته باشه،ممکن هست بتونم راحت ترطلاقموبگیرم؟؟

یک وکیل

سلام اگرنامزد هستید که مهریه به شمما تعلق نمیگیرد.اگر عقد کردید میتونید در هر حال مطالبه مهریه نمایید

پرسشگر :

سلام ببخشید،من اگرمهریه ام روهم ببخشم میتونه طلاقم نده،عقدکرده ام..

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

مطالبه مهریه هیچ
ارتباطی بطلاق ندارد

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

سلام. با نامزدتون بحث کردید؟یعنی صرفا الان در دوران نامزدی هستید یا علقه زوجیت برقرار گردید؟در صورت اخیر. اگر بتوانید به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی مربوطه را اخذ نمایید. و‌ با طرح شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی به نتیجه برسید میتوانید نسبت به تقاضای طلاق اقدام نمایید. مهریه یک بحث مستقل مالی است. که شما میتونید مطالبه کنید

پرسشگر :

اون آقایعنی نامزدم گفته که طلاقت رونمیدم..عقدبینمون خونده شده..آیامیتونه این کاروکنه؟؟

پرسشگر :

سلام خسته نباشید،ببخشید من عقدکردم ولی هنوزنامزدم،ومیخوام جدابشم،تازمانی که جدابشم ممکنه اون آقابتونه ازطریق قانون منوببره به خونه ی خودش؟؟

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

سلام اولا با یک بار دست بلند کردن براتون طلاق تعلق نمیگیره باید شرایط خاص طلاق فراهم بشه بعد اینکه شما هر زمان میتونید مهریه خودتونو مطالبه کنید ربطی به درگیری و طلاق نداره و میتونید قسمتی از مهریه رو به شوهرتون بذل کنید و درخواست طلاق بدید

میلاد شیرزاد

جناب آقای میلاد شیرزاد :

با سلام مهریه تحت هر شرایطی باید پرداخت بشه چون به محض وقوع عقد نکاح ذمه شوهر مشغول میشه
اما در خصوص دادخواست طلاق از سوی زوجه چنانچه بیم ضرر جسمانی وجود داشته باشه و از موارد عسر و حرج طبق شروط ضمن عقد باشه میتونین بدین ولی صرف دست بلند کردن از موارد عسر و حرج نیست
میتونین شکایت کیفری مطرح کنین اگر جراحتی وجود داشته باشه و نظریه پزشکی قانونی هم موجود باشه و زوج محکوم بشه از موارد عسر و حرج می باشد.
موفق باشید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام شما بدون درخواست طلاق هم مهریه به شما تعلق خواهد گرفت