مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

عرض ادب و تبریک سال نو . خلاصه مشکلم این هست که سال 95 من پیشنهاد کاری خواستم یک سال به خارج کشور برم در اون موقع همسرم و خانواده محترمش من رو دوره کردن که شاید تو برنگردی و یک بچه داری و فلان و فلان و بلاخره تصمیم بر این شد که من وکالت طلاق بهشون بدم که اگه به هر دلیل برنگشتم یا ایشون رو نبردم برای جدایی راحت باشه زمان گذشت و من نتونستم اصلا برم و کنسل شد. تا اینکه بخاطر کرونا درامد من پایین و پایین تر شد و ناسازگاری شروع شد. من برای این تغییر ناگهانی ایشون شنود صدا گذاشتم و متوجه رابطه پنهانی با یکی از همکارش شدم. افسرده و بینهایت غم سنگین بخصوص داشتن یک فرزنده یکساله پیرم کرد. مطرح کردم ابتدا نپذیرفت وقتی صدا رو گذاشتم ابراز پشیمانی و خواهش که به خانواده اش نگم. و بسیار زیرکانه شروع به تخریب من جلوی خانواده دو طرف کرد و گفت و گفت و گفت که همه الان مشکلات به گردن من افتاد. تقریبا دو ماه متوجه ادامه رابطه ایشون مجدد با همون اقا شدم تا تلفنی بعش گفتم شب با بچه ها دیگه برنگشت. هرچی زنگ و پیام جواب نشنیدم . حتی صد بار پیام که دختر کوچولومو ببینم خبری نشد. به خانواده اش. پدر و برادر و مادرش گفتم بیان مشکل رو ببینن اگه مقصر من بودم اطلاعت امر از من ولی پاسخ نبود. این تخریبا کار ساخته بود. قبل عید تو ثنا پیام اومد که در اردیبهشت دادگاه دارم و من منتظر اردیبهشت نشستم. بنا به حرف یکی از دوستان رفتم عدم تمکین رو بگیرم متوجه شدم رای داده شده بدون اینکه من بفهمم. چندین بار تماس و پیام که بخاطر اذیت نشدن دو فرزندم گفتم بیان وسایل رو ببرن که هنوز جواب ندادن که این وسایل رو خودم بهترنها رو خرید کردم و بیست سال از زندگی ما گذشته . و ایشون در بی مرامی تمام ضمن تخریب من و خیانت و احساسی بودن من از وکالت طلاق استفاده کرد و متاسفانه نه من اهل زدن و نه اهل خشم و کاملا احساسی خنگ هستم ، حالا اولا نمیزارن بچه ها رو ببینم دوما وسایل ایشون اوایل ازدواج از شهری به شهر دیگه کامیون چپ کرد و همه رو من خریدم. و همچنین من اعتراض زدم که توافقی نشده. به رای دادگاه متاسفانه عجولانه تصمیم گرفتم بخاطر عصبانیت و سریع موضوع رو بهش گفتم و فقط صداهای ضبط شده رو دارم و جالب با زبا رمزی مثلا زرگری و این حالت صحبت میکردن. اگه بخوام طرح دعوی کنم به کار خیانتش که صدای ضبط شده اقرار خودش هست و مکالمات ... ایا به نتیجه میرسم یا رسم بازم به نفع خاطی هست. دوما وسایل و ماشینم که به نام ایشون زده بودم. ایا میتونم از حق حقوقات خودم دفاع کنم و بقول این خانم محترم میگه صدا هیچ پخی برای قاضی نیست. ببخشید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در پناه خدای مهربون . راستی نتیجه اعتراض من چی خواهد بود ؟

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

تنها برای ملاقات با اطفال شکایت کنید
در سایر موارد بی فایده هست

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

با سلام . اعتراض شما بی نتیجه خواهد بود زیرا شما وکالت در طلاق داده اید و چنانچه اعتراضی هم بزنید به آن توجهی نمی‌شود شما می توانید دادخواست ملاقات فرزندان را به دادگاه مطرح نموده و هر هفته 24 ساعت فرزندان را ملاقات کنیم در خصوص استرداد جهیزیه و وسایل می بایست وکالتنامه شما بررسی گردد چنانچه در وکالتنامه حق تصمیم گیری در مورد وسایل و جهیزیه را به همسرتان داده باشید و وسایل موجود باشد ایشان حق مطالبه خواهد داشت