مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ملک ارثی

باسلام خدمت شما وکلای عزیز. ضمن خسته نباشید.
سوال من اینه و از تک تک شما عزیزان
میخواهم که بنده رو راهنمایی کنید. ما در یک محل و یک روستایی زندگی میکردیم. سال 73 به این محل با صحبت های عمه و عمویم اومدیم.
و پایین تر از خانه پدربزرگم یک زمینی بود و ما یک خونه درست کردیم.
زمینی که ما در آن خونه ساختیم قبلا مال دولت بود و عموها و خانواده پدری ما زمین شالی درست کرده بودند.
بعد که ما اومدیم الان جایی که خونه و ملک پدری ما هست همون جا رو به ما دادند و پدرم خونه 100 متری ساخت و کل مساحتی که به ما دادند 270 متر هست.
آب، برق، گاز، تلفن، پلاک و کد پستی همه به نام پدرم هست.
بعد از فوت پدرم خانواده پدری من ادعا میکنند این ملک وراثتی هست .
یعنی متعلق به پدربزرگ هست و ما حق فروش نداریم. اگر هم بفروشیم باید به اون عمو و عمه سهم بدهیم.
آیا درست هست؟
یک نکته: کل زمینی که موقعی تحویل به پدربزرگم رسیده بود 15000 متر مربع بوده و طبق نقشه سال 68 در تقسیمات این محل الان که حساب میکنیم
متراڗ زمین بالای 20000 متر هست. با این توضیحات میخواستم راهنمایی ام کنید.
تشکر از وقت گران بهای شما که برای من وقت گذاشتید.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که ثابت شود ملک مربوط به پدر بزرگ بوده علیرغم نداشتن سند کلیه وراث از آن سهم میبرند