مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ملک به دلیل ساخت و ساز همسایه

با سلام. چند ماه پیش دو ملک مجاور خانه ما به صورت تجمیع توسط سازنده اقدام به تخریب و ساخت نمودند که طی تخریب و برداشتن دیوار کنار منزل ترک های فراوان و ریختن مقداری از گچ و رنگ دیوار رخ داد. یک تکه زمین 40 متری بدون سند و صاحب در سمت مجاور دیگر این دو ملک بود که الان بعد از تخریب این تکه زمین بلااستفاده را سمت منزل ما گذاشته اند و خسارات را اصلا به روی خود نمی آورند. آیا الان اصلاح و زیباسازی دیوار را نباید انجام دهند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه پیگیری کنیم؟ ممنون.

پاسخ ها :

مرتضی فتحی نژاد کرمانی

جناب آقای مرتضی فتحی نژاد کرمانی :

از طریق شورای حل اختلاف اقدام به دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید و پس از تعیین میزان خسارت میتوانید از طریق دادگاه اقدام به جبران خسارت به استناد نظر کارشناس کنید