مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مابقی ثمن معامله موتور سیکلت

با سلام و درود. من سال 96 یک موتور سیکلت از یک بنده خدا خریداری کردم که این بنده خدا هم موتور سیکلت رو قسطی از فروشگاه خریده بود و مبلغ 600 هزار تومن بدهکار او بود که قرار شد من پرداخت کنم. به دلیل مشکلات نشد همون روز ها برای پرداخت بروم. بعد از یک سال رفتم پرداخت کنم و فروشگاه به من گفت باید 2 میلیون و پانصد به جای 600 هزار بدهی و من هم قبول نکردم. الان که سال 1400 هست دوباره رفتیم حساب کنیم که سند رو بزند و میگوید باید 3 میلیون و پانصد بدهی تا سند به نام بزنم. من هم موندم چی کار کنم؟ حق او هست بدهم یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

سلام. اگر قراردادی بین خریدار اول و موتور فروشی وجود دارد طبق اون باید رفتار بشه. چون قیمت قطعی موتور در زمان خرید مشخص بوده اخذ مبلغ بیشتر قانونی نخواهد بود. شما میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند موتور رو از صاحب سند بخواین که هزینه ای کمتر خواهد بود باز صحبت کنید به مبلغی پایین حدودا یه میلیون عادلانه خواهد بود