مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه پیامکی

سلام. حدود دو سال پیش در گروهی با خانومی آشنا شدم و پیشنهاد ازدواج دادم و مدتی چت میکردیم. اون خانم بعدا گفتن ک قبلا رابطه جنسی داشتند و دختر نیستند و کلا بعد از یک الی دو ماه متوجه شدم مناسب زندگی نیستند و گفتم نمیخواهم ادامه بدهم. در این مدت هیچ گونه ارتباط حضوری نداشتیم و اصلا هم دیگر رو ندیدیم فقط تلفنی و با چت بوده است.
این خانم بیخیال نشد و هی میگف میخواهد با من بموند. من هزار بار گفتم برو پی زندگیت ولی ایشون موندن.
تلفنی صیغه محرمیت بین خودمون میخوندیم ک این چت کردن ها و عکس هم رو دیدن گناه نباشد. چون آدم مذهبی هستم.
دو سال این ارتباط تلفنی ادامه پیدا کرد و یک بار هم ایشون رو حضوری ندیدم. این مدت یک بار برای من یک وام جور کرد و من تمام قسط ها رو پس دادم.
ولی این خانم خودش برای من بعضی اوقات پول میریخت. من میگفتم نمیخواهم اون خودش به خواسته خودش میریخت. میگفت در این دوره زمونه باید کمک هم بکنیم.
بعد دو سال من کامل خط و تلگرامم رو پاک کردم و گفتم نمیخوام ادامه بدم چون نمیتونم ازدواج کنم و حتی یک بار هم ایشون حضوری ندیدم و فقط تلفنی بود.
آیا اون خانم میتونه از من شکایت کند؟ تهدید میکرد که اگر بروم خودکشی میکند. اگر این کار رو بکنم آیا من مقصر هستم؟

خواهشا کمکم کنید. اگر شکایت کند، در هر موردی کلا من تقصیر کار هستم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
روابط پیامکی به نظر قاطبه قضات از مصادیق روابط نامشروع نیست .
تنها اگر ایشان را به صورت اینترنتی تشویق به خودکشی کرده باشید جرم محسوب میشود درغیراینصورت خیر .
موفق باشید