مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرداخت دیه بعد از رای دادگاه

باعرض سلام و خسته نباشید.
1_ من آخر برج 11 سال 99 حکم نهایی دادگاه برام اومده خواستم ببینم چقدر طول میکشه تا بیمه بخواد دیه منو پرداخت کنه ؟؟؟
2_ و من برج 6 سال 99 یه مقدار از دیه‌ام رو جلوجلو گرفتم خواستم ببینم بیمه بخواد بقیه دیه منو پرداخت کنه به نرخ روز حساب میشه یا نه ؟؟
متشکرم با آرزوی سالی خوب برای شما...

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
محاسبه دیه در اجرای احکام دادگستری به نرخ روز پرداخت میباشد اما بیمه دیه شما را معادل با زمان تحویل حکم دادگاه خواهد پرداخت و ممکن است ،تا چهار ماه نیز طول بکشد و افزایش نرخ دیه بر عهده مقصر است .
موفق باشید