مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و دیه

با سلام پسری هستم 19 ساله در سال 1398 تصادف کردم و به عنوان مسافر سرنشین ماشین بودم
در این تصادف چشم راستم را به طور کامل از دست دادم و چشم چپم خونریزی قرنیه شبکیه و آسیب دیدگی مردمک چشم و و در نهایت به پنج دهم دید کاهش پیدا کرد شکستگی استخوانهای پیشانی شکستگی استخوانهای فک فوقانی شکستگی استخوان های نیمه راست و چپ شکستگی استخوان بینی و از بین رفتن نسج نرم شد بخیه جلوی صورت و همچنین از بین رفتن حس بویایی و پارگی طحال که از بدن خارج شد و یک لیتر و 700 سی سی خون از دست دادم دادگاهی برگزار نشده ولی طبق پرسش‌های ما دیه طحال من 14 درصد
تعیین شده ایا من میتونم به این مقدار اعتراض کنم تا دیه کامل بگیرم؟
و کل دیه من چقدر میشد؟
من محصل بودم و سال اول کنکور من بود ایا میتونم به از بین رفتن رویاهام و اینکه دیگه نمیتونم درس بخونم اعتراض کنم و دیه بگیرم در ضمن من بازیکن فوتبال بودم و به طور حرفه ای بازی میکردم و قهرمانی استان دارم ایا به این که دیگه باید قید درس و فوتبال رو بزنم و اینکه تمام ارزوهای اینده ام از بین رفته میتونم اعتراض کنم و دیه بگیرم؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. شما فقط می توانید به دیه تعیین شده در اثر تصادف اعتراض بگذارید و لاغیر.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com