مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال به همسر قبل از فوت

سلام. آيا در دفاتر اسناد رسمي نوعي از سند وجود دارد كه بتوان با تنظيم يک سند اختيار كليه اموال منقول و غير منقول خود را بعد از فوت به همسرمان انتقال دهيم؟ اگر پيشنهاد شما سند صلح عمری است آيا ميتوان با تنظيم يک سند صلح عمری اختيار كليه اموال را منتقل نمود يا براي هر يک از اموال باید سند صلح عمري مجزی صادر گردد ؟ باتشكر

پاسخ ها :

مريم  علي زاده زنجاني

مريم علي زاده زنجاني :

استان :

باسلام
بهترین نوع عقد صلح عمری می باشد و به نظر منعی در تنظیم صلح نامه طی یک سند جهت کلیه اموال وجود ندارد.

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام شماهم میتوانیدبرای بعدازمرگ صلح عمری یا صلح قطعی کنید وبله دریک سند میتوانید صلح نسبت به همه ی اموال را انجام دهید شایان ذکراست چنانچه اموال دارای سندرسمی باشندمیتوانید دردفتراسنادرسمی انجام دهید اگرهم فاقدسندهست میتوانید درحضورشهود به طورعادی عقدصلح را تنظیم نمایید