مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی برون استانی

سلام. من خانمی مجرد و اهل استان گلستان هستم. در استخدامی 98 در خراسان رضوی شهرستان چناران قبول شدم. به صلاحدید اداره کل استان به قوچان منتقل شدم اما خودم مایل هستم تهران شاغل باشم و دنبال راهی هستم که اگر ممکن هست انتقالی به تهران بگیرم. آیا ممکن هست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

بله راه وجودداره/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات بااین تلفن09127208033 تماس بگیرید.