مشاوره حقوقی رایگان - جلب نیابتی

بنده ساکن بناب از تبریز هستم اخیراً حکم جلب نیابت از شعبه 3 اجرای احکام البرز با نام و مشخصات و نشان اینجانب برام اومده و از سال 1395 هم ثنا دارم و هیچ نوع اطلاعاتی در این زمینه در ثنای بنده قرار داده نشده و الان پول وکیل (چهل میلیون تومان) ندارم و متواری بوده و از موضوع پرونده بی اطلاع هستم نه راه پیش دارم و نه را پس،چکار کنم اونم از جائیکه در 44 سال عمرم نه اونجا رفتم و نه کسی رو میشناسم و نه تاکنون مدارک هویتی و یا کپی به کسی دادم و نه در عمرم معامله‌ای کردم به دادم برسید مأمورا دنبالم هستند چکار کنم .؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

واخواهی از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید جلب فعلا منتفی شود