مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه بلاعزل و عادی و نحوه عزل ان در شهر دیگر

با سلام بنده سه سوال داشتم یک اینکه :
دو وکالت نامه داده ام که یکی بلاعزل هست ایا امکان عزل اون به نحوی هست یا خیر؟
اگر وکالت نامه را طرف مقابل در دست نداشته باشد باز هم میتواند از طریق ان پیگیری کند یا خیر؟
اگر در شهر دیگری وکالت نامه عادی تنظیم شده باشد امکان عزل آن بدون داشتن برگه وکالت نامه در شهر دیگر هست یا خیر؟

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. وکالت نامه بلاعزل همانطور که از نامش پیداست بلاعزل هست. اگر شخصی وکالتنامه در دست نداشته باشد با مراجه به دفترخانه یک نسخه از آن را میتواند بگیرد