مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایرانی

باسلام و خسته نباشید...من افغانستانی هستم و همسرم ایرانی مدت یک سال است که اقامت ایران را گرفتم ولی اولادی نداریم ...آیا میتوانم برای اخذ تابعیت ایران اقدام نماییم؟ممنون وسپاس گذارم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر شرایط اخذ تابعیت را داشته باشید ، در کشور افغانستان خدمت تحت پرچم را انجام داده باشید و محکومیت مهم غیر سیاسی در کشور افغانستان نداشته باشید ،و مدت بیش از پنج سال در ایران اقامت داشته باشید ،میتوانید درخواست تابعیت ایرانی بدهید .
موفق باشید