مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج

سلام. الان چند وقت هست متوجه شدم همسرم با دختر فامیلشون ارتباط از طریق چت دارد. اعتراف کرد و اظهار پشیمونی کرد. دیشب به من میگوید که به او خیلی اصرار کردم که رابطه جنسی داشته باشیم و گفت حالت ... اومده و تصویری او را دیدم. الان من خیلی حالم خراب هست و نمیدونم چی کار کنم و از طرفی میگوید دیگر هیچ خبری نیست و اصلا دست من هم به او نخورده است. حالا میخوام کمکم کنید آروم بشوم چون ذهن من خیلی درگیر هست.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام شما باید با مشاوران روانشناس صحبت کنید مشاورین حقوقی نمیتوانند هیچ کمکی به شما بکنند