مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی خواهر زاده

سلام. خواهرزاده ای دارم که حاصل رابطه نامشروع هست و بعد از به دنیا اومدنش نه خواهرم و نه پدر بچه هیچ کدوم مسئولیت بچه رو قبول نکردند و بچه رو به مادرم دادند. از طریق شکایت و دادگاه تونستیم برای خواهرزاده ام شناسنامه به اسم پدر و مادرش بگیریم. الان خواهرزاده ام سه سال و نیم دارد و من هم چون مادر و پدرم سنشون بالا هست و حوصله بچه داری رو ندارند. خواهرزاده ام رو پیش خودم آوردم که من و شوهرم بزرگش کنیم و من و شوهرمم عاشقانه دوستش داریم. الان شش ماه هست که پیش ما هست و با کمک مشاور داریم بزرگش میکنیم. فقط میترسم نکند خواهرم یا پدر بچه در آینده پشیمون بشوند و بخواهند بچه رو از ما بگیرند. برای همین هم میخواهیم از لحاظ قانونی اسم او وارد شناسنامه ما بشود و کلا حضانت و سرپرستی اش رو از پدر و مادرش بگیریم. این کار ممکن هست؟ در ضمن پدر و مادرش موافق هستند که حضانتش رو به ما بدهند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است برای مشاوره و کمک ابتدا به بهزیستی مراجعه نمایید